		2017 Co	onference Age	enda	
MO	RNING	AFT	ERNOON	LATE A	AFTERNOON
MONDAY					
SET 1100 Full Day	8:30 a.m. – 11:30 a.m. A	ND 2:30 p.m. – 4:30 p	.m.		
SET 1200 – 2 hour	9:30 a.m. – 11:30 a.m.	Keynote QA01	2:30 p.m. – 3:30 p.m.		
SET 1300 – 3-hour	8:30 a.m11:30 a.m.	SET 1400	2:30 p.m. – 4:30 p.m.		
Thought Leaders TL 11 8:15 a.m. TL 12 9:15 a.m. TL 13 10:15 a.m.	8:15 a.m. – 11:15 a.m.	Thought Leaders TL14 2:30 TL15 3:30	2:30 p.m. – 4:30 p.m.	SET FF – FastForward	4:45 p.m. – 5:45 p.m.
TUESDAY					

SET 2100 – Full Day	8:30 a.m. – 11:30 a.m. A	ND 2:30 p.m. – 4:30 p.i	m.	SET RT – Roundtables	3:30 p.m. – 4:30 p.m.
SET 2200 – 2-hour	9:30 a.m. – 11:30 a.m.	Keynote QA02	2:30 p.m. – 3:30 p.m.		
SET 2300 – 3-hour	8:30 a.m11:30 a.m.	SET 2400 – 2-hour	2:30 p.m. – 4:30 p.m.	SET NW – Networking Meetu	ips 4:45 p.m. – 5:45 p.m.
Thought Leaders TL 21 8:15 a.m. TL 22 9:15 a.m. TL 23 10:15 a.m.	8:15 a.m. – 11:15 a.m.	Thought Leaders: TL24 2:30 TL25 3:30	2:30 p.m. – 4:30 p.m.	Business Meeting	5:00 p.m. – 6:00 p.m.

WEDNESDAY			
SET 3200 – 2-hour	8:45 a.m. – 10:45 a.m.		
SET 3300 – 3-hour	8:45 a.m. – 11:45 a.m.	Keynote QA03	1:00 p.m. – 2:00 p.m.
Thought Leaders TL 31 7:30 a.m. TL 32 8:30 a.m. TL 33 9:30 a.m.	7:30 a.m. – 10:30 a.m.	SET 3400 – 2-hour	Summit Sessions 1:00 p.m. – 3:00 p.m.